Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Maak een fietstocht door de Twentse omgeving

Ben je dol op de natuur en vind je het heerlijk om in de buitenlucht te zijn? Kom dan eens langs in Twente en je kijkt gegarandeerd je ogen uit. De Twentse streek staat bekend om de natuurrijke omgeving en de vele mooie wandel- en fietstochten. Vind je het leuk om actief bezig te zijn en lijkt het je leuk om eens langs te komen in het oosten van het land? Kom dan zeker eens een weekend deze kant op en geniet van al het moois dat je hier gaat tegenkomen. Tijdens een lange wandeling in de omgeving of een fietstocht langs de verschillende leuke dorpjes kun je je ogen uitkijken. Het is niet voor niets dat heel veel mensen enthousiast zijn over Twente. Ervaar het zelf en boek een hotelovernachting in de regio zodat je je tijd in Twente goed kunt benutten.

Maak een wandeltocht

Je vindt in de Twentse streek tal van leuke dorpjes en bossen waar je urenlang kunt wandelen. Neem bijvoorbeeld het Twentse dorp de Lutte. Hier vind je tal van leuke wandelroutes waar je uren zoet mee kunt zijn. Een van de wandelroutes start bij een gezellig en modern 4 sterren hotel: de Wilmersberg. Mocht je overwegen om langer dan een dag af te reizen naar het oosten is dit misschien een goede locatie om een overnachting te boeken. Dichterbij de mooie wandelroutes kun je bijna niet komen.

Fietsroutes in Twente

Gaat je voorkeur liever uit naar fietsen in plaats van wandelen? Of vind je het fijn om een wandeling af te wisselen met een fietstocht? Ook dan zit je in Twente helemaal goed. Een fietstocht door Twente kun je helemaal inrichten zoals je zelf wilt. Er zijn tal van paden en routes aangegeven met borden, maar je kunt natuurlijk ook zelf een route bepalen en deze volgen.

https://www.wilmersberg.nl/nl/ontdek-twente/wandelen-en-fietsen-twente

Gerelateerde artikelen

Grote vissen

CC de Heuvelrug voor jou!

Een extra stap naar een duurzaam leven