Weekjesafari
Society / Holidays

Repromat wist precies wat ik zocht!

Als ik Repromat niet had, had ik waarschijnlijk nu een verkeerd product gekocht. Al voor een tijdje zag ik een mooie printer staan die ik wel graag wilde aanschaffen voor het bedrijf. Dit was een speciale printer, omdat deze snel groot formaat documenten kon uitprinten. Dat wilde ik al zo lang hebben, omdat steeds meer klanten er om vroegen en ik die steeds niet had. Daardoor gingen ze sneller naar de concurrentie en dat wil ik nu voorkomen. Maar ik wist nog niet zeker of dit product wel de goede keuze was, dus wilde ik advies vragen bij een expert.

Bij Repromat terecht voor advies over een printer

Ik was een tijdje op het internet aan het zoeken en vond de website van Repromat. Daar hadden ze een groot assortiment aan printers en scanners. Ze hadden daar ook een grote showroom waar bepaalde producten stonden die je daar kon uittesten. Dit leek mij een geschikte kans om daar advies te vragen naar verschillende producten. Daarom ben ik naar hun showroom gereden en ben ik daar gaan rond kijken. Al snel kwam er een medewerker naar mij toe om mij te helpen. Ik vroeg een paar vragen over bepaalde machines en die konden goed adviseren wat voor welk bedrijf het beste was. Toen kwam ik met mijn vraag over het product en hun vroegen wat ik er mee wilden doen. Ze gaven als tip om naar een ander te kijken, omdat dit een model was dat niet lang mee ging en niet snel up-to-date was met de laatste technieken.

Een mooie aanschaffing

Na nog goed nagedacht te hebben en nog een keer contact te hebben gehad met het bedrijf, heb ik uiteindelijk naar hun advies geluisterd. Ik heb toch een ander product gekocht en daar ben ik blij mee. Deze is inderdaad veel beter dan de andere printer en ben blij dat ik naar hen heb geluisterd. Ze weten waar ze het over hebben en nog veel meer. Ik ga zeker vaker bij hun langs als ik problemen heb met mijn machines of als ik advies nodig heb.

Meer informatie over Repromat vindt u op www.repromat.nl.