Weekjesafari
Society / Holidays

Tips tegen een vermoeid uiterlijk

Een vermoeide gezichtsuitdrukking is vaak het gevolg van een slechte of korte nachtrust, een stressvolle week of periode van ziekte. Voor de lange termijn zijn een betere nachtrust, meer uitrusten en ontspannen de oplossingen, maar als je nu meteen van je vermoeide uiterlijk af wilt zijn er ook remedies voor.

Om een vermoeid gezicht te bestrijden kun je een washandje nat maken met ijskoud water en deze een paar minuten op je gezicht leggen. Ook ijsklontjes in washand zouden effect moeten hebben. Dit zorgt ervoor dat de huid wakker geschud wordt en bovendien worden eventuele zwellingen zoals wallen minder. Het masseren van de gezichtshuid werkt ook goed. Het lekkerste is het natuurlijk om het door iemand anders te laten doen, maar zelf kom je ook al een heel eind. Dit stimuleert de doorbloeding en lichte zwellingen zullen minder zichtbaar zijn. Een goede gezichtscrème werkt vaak ook heel goed. Het maakt de huid soepeler, zachter en zorgt voor een frissere uitstraling. Ook het scrubben van de gezichtshuid kan veel goedmaken. Heb je last van rode ogen? Dan is het aan te raden om speciale oogdruppels aan te schaffen. Als je lenzen draagt is het ook raadzaam om die af en toe uit te doen en in plaats daarvan een bril te dragen. Ook drinken en roken zijn goed voor de ogen. Tot slot kun je met make-up uiteraard veel verbloemen. Op de juiste wijze gebruik maken van de mogelijkheden die je hebt met make-up kunnen wonderen doen.

Mochten bovenstaande tips nou niks uithalen, dan zou je ook verder kunnen kijken en misschien een cosmetische ingreep kunnen overwegen. De ooglidcorrectie kosten zijn tegenwoordig niet hoog meer en het is vandaag de dag ook niet gek om een kleine ingreep te laten uitvoeren. Op faceland.nl kunt u meer informatie over deze en vele andere cosmetische ingrepen vinden. Doe er je voordeel mee!

http://faceland.nl