Weekjesafari
Image default
Bedrijven

De beste vakantiebestemmingen met de caravan!

De coronamaatregelen zijn versoepeld, dus de hoogste tijd om je vakantie met de caravan te plannen! Niks is fijner dan je hard verdiende vrije tijd te spenderen in een prachtig land met je caravan. Maar, het aller lastigste gedeelte moet nog beginnen en dat is een keuze maken welke bestemming het gaat worden. Zeker aangezien er tientallen landen zijn waar je uit kunt kiezen wordt het er niet makkelijker op. Gelukkig zijn wij voor je aan de slag gegaan. We hebben de leukste en mooiste landen op een rijtje gezet die perfect zijn om met de caravan naar toe te gaan. Dus lees snel verder voor meer informatie! 

Frankrijk 

Frankrijk is niet voor niets vakantieland nummer één voor de meeste Nederlanders. Het is namelijk relatief dichtbij, heeft verschillende prachtige natuurlandschappen en het biedt ook nog eens de heerlijke Franse keuken die door veel chefs hoog wordt geprezen. Denk aan de adembenemende Normandische kust met een rijke geschiedenis waar je jouw dag helemaal mee kunt vullen. Of denk aan de Dordogne die bekend staat om haar rijke bossen en meren waar je heerlijk in een bootje kunt dobberen. Of zoek een leuke campingplaats in de buurt van Parijs als je echt een liefhebber bent van het bezoeken van een stad.  

Italië 

Naast Frankrijk is buurland Italië ook zeer geliefd en perfect als je op caravanvakantie wilt gaan. Het gestrekte land heeft namelijk ontzettend veel te bieden. Ten eerste de Romeinse geschiedenis die overal in het land terug te vinden is en je compleet terugbrengen naar een andere tijd. Maar ook de bijzondere landschappen van Toscane waar je altijd wel een mooi plekje weet te vinden waar je jouw caravan kunt opstellen. Daarnaast heeft Italië ook twee vulkanen waar je een supertoffe wandelroute kunt doen die je brengt naar een prachtig uitzichtpunt die je kilometers ver laat kijken. 

Noorwegen 

Tot slot hebben we naast de Mediterrane landen ook een van de Scandinavische landen toegevoegd aan het lijstje. Dat is natuurlijk Noorwegen. Noorwegen is het land waar je optimaal de rust, ruimte en natuur kunt ervaren met je caravan. Van prachtige berggebieden, wild life tot het Noorderlicht die te zien is vanuit misschien wel je caravan. Absoluut een aanrader om naar toe te gaan! 

Is je caravan niet meer hoe die was en wil je hem graag voor een goed prijsje snel verkopen? Kijk dan hier voor meer informatie: caravan opkoper, caravan verkopen particulier.