Weekjesafari
Image default
Bedrijven

Hoe verkrijgt uw website autoriteit?

Linkbuilding is een methode om websites hoger in Google te krijgen. Om hoger in Google te komen, heeft je website autoriteit nodig. Dat doe je door het verkrijgen van links op relevante websites die verwijzen naar jouw website. Hoe waardevoller de site is waar een link naar jouw website op staat, des te hoger je in google verschijnt. Het uiteindelijk doel van linkbuilding is om meer bezoekers op je eigen website te bekijken, daarnaast is het natuurlijk ook van belang voor de vindbaarheid van je eigen website in Google. 

Relevante links plaatsen 

Je kanlinkbuilding uitbesteden, er zijn dan bedrijven die het voor je doen. Zij zorgen er dan voor dat er relevante links van jouw websites op andere websites worden geplaatst. Waardoor jouw website een hogere plek in de resultaten van Google en andere zoekmachines bemachtigd. 

Dat doen ze door websites te benaderen en te vragen of ze een link naar je website mogen plaatsen. Als je veel van deze externe links hebt verzameld, heeft dit een positieve uitwerking op je positie in de zoekresultaten. Dit lukt niet altijd om rechtstreeks zo te vragen, dan wordt er via een omweg door een relevant artikel/video te mogen plaatsen op die site een linkbait geplaatst. Zulke bedrijven waar je linkbuilding aan kan besteden hebben volledig uitgedachte strategieën hiervoor. Dit zijn slechts enkele voorbeelden. 

Voordelen linkbuilding uitbesteden 

Linkbuilding kun je met behulp van eenSEO specialist bewerkstelligen. Een van de voordelen is tijd, het kost veel tijd om zonder enige kennis/ervaring linkbuilding te realiseren. Door het uitbesteden hiervan, bespaar je dus enorm veel tijd. Daarnaast heb je te maken met een specialist die er veel verstand van heeft, hoe je hoger in de zoekresultaten van Google komt. Daarnaast hebben ze ook een uitgebreid netwerk, zodat ze zoals eerder aangegeven websites makkelijker kunnen benaderen. Tot slot het belangrijkste voordeel, wanneer de linkbuilding is uitbesteed aan een professional is de kans groot dat je website hoger op komt in google en je dus meer kliks krijgt.