Weekjesafari
Image default
Hobby en vrije tijd

Een actief bedrijfsuitje in onze groepsaccommodatie

Samen met uw collega’s een actief bedrijfsuitje doen, is natuurlijk ontzettend goed voor de teambuilding en is erg gezellig. Het houdt jullie even uit de dagelijkse werksfeer en u leert elkaar heel goed kennen. Veel bedrijven proberen jaarlijks of maandelijks wel een leuk bedrijfsuitje te organiseren voor hun werknemers. Als uw bedrijf een groot team heeft, is het echter moeilijk om een accommodatie te vinden die veel mensen toelaat en die iedereen leuk vindt. Als u echter een echt actief bedrijfsuitje wilt doen met uw team, dan is De Westerboerderij echt iets voor u. Dit is een groepsaccommodatie in Gelderland waar u van allerlei unieke activiteiten doet in de buitenlucht!

De gekste en gezelligste activiteiten

Alle activiteiten bij De Westernboerderij hebben het cowboythema. Doordat deze groepsaccommodatie in Gelderland volledig afgelegen in de natuur ligt, is het mogelijk om een breed scala aan activiteiten te doen in de buitenlucht. Heeft u ooit wel eens gehoord van persluchtschieten of countrygolf? Nu wel! U kunt het namelijk allemaal doen als actief bedrijfsuitje met uw collega’s. Ook is het leuk om een wedstrijd quadracen te doen over het hobbelige landgoed. U zult gegarandeerd heel veel lol beleven tijdens dit actief bedrijfsuitje in de groepsaccommodatie in Gelderland! Ook voor de minder sportieve collega’s zijn er leuke activiteiten te vinden. Mocht het regenen tijdens uw verblijf, dan wordt alles makkelijk verplaatst naar binnen. Uw uitje kan dus altijd doorgaan! Wilt u het helemaal groots aanpakken en niet één maar twee dagen met al uw collega’s in de buitenlucht lachen? Dan biedt De Westernboerderij een buitenovernachting in de tipitenten! Dit maakt het voor jullie mogelijk om nog een drankje ’s avonds te doen en heerlijk in slaap te vallen onder het genot van een warm kampvuur!

Boek uw activiteiten en overnachting

Lijkt deze groepsaccommodatie in Gelderland u echt te gek om een actief bedrijfsuitje te houden? Reserveer dan eenvoudig via de website van De Westernboerderij of neem contact met hen op via de contactgegevens die u ook op hun site kan vinden. U zult gegarandeerd heel veel plezier hebben en uw team nog beter leren kennen!