Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Een unieke, handgemaakte hanglamp of klok van hout kopen

Bij De Lingehof worden alle meubelstukken met zorg gemaakt. Bent u op zoek naar een unieke houten klok of wilt u graag een hanglamp van hout kopen? Dan bouwt een van de 15 meubelmakers van De Lingehof uw meubelstuk van begin tot eind. Bij De Lingehof worden 15 mensen met een verstandelijke beperking begeleid door ervaren ontwerpers en houtbewerkers, zodat zij de mooiste producten voor u kunnen maken. Ieder meubelstuk of woonaccessoire wordt met de hand geschilderd en in elkaar gezet. Vervolgens wordt er een label aangehangen met de naam van de houtbewerker en de productiedatum erop. De keurmeester controleert het product bovendien. Zo bent u altijd verzekerd van kwaliteit én een uniek woonaccessoire.

Welke producten zijn er allemaal beschikbaar?

In de webshop van De Lingehof heeft u ruime keuze uit verschillende woonaccessoires en meubelstukken. Van authentieke houten spelletjes tot een hanglamp van hout en van een houten klok tot unieke naamcadeaus – bij deze online shop kunt u het allemaal kopen. Wist u dat het mogelijk is om ieder woonaccessoire zelf samen te stellen? Als u ervoor kiest om een houten klok te kopen, dan bepaalt u zelf de elementen. Kies het type klok, de kleur van de wijzerplaat en de teint van de uuraanduidingen zodat het volledig in uw eigen interieur past. Laat u een hanglamp van hout maken door de medewerkers van De Lingehof? Beslis dan zelf welke diameter de lamp mag hebben en wat voor vorm de lamp mag hebben. Denk aan rond, vierkant of ovaal. Iedere hanglamp van hout is voorzien van een CE-markering en snoerpendel met een E27-fitting.

Bestel uw favoriete woonaccessoire of meubelstuk

Kunt u niet wachten om een houten klok of hanglamp van hout te kopen? Bestel deze dan via de webshop, betaal in een veilige betaalomgeving en krijg het woonaccessoire thuisgestuurd. Heeft u vragen? Schroom dan niet om deze te stellen. De contactgegevens vindt u op de website.