Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Meubels van marmer? Zoek niet verder!

Marmeren meubels zijn al een flinke poos ontzettend populair, maar dat betekent niet dat dat de komende periode gaat afnemen. Sterker nog: marmeren meubels staan nog steeds in alle toonaangevende interieurbladen en worden nog al te graag gebruikt door interieurstylisten. Met een mooie mix van marmeren meubels geef jij je woning een unieke look en exclusief gevoel. Niet alleen dat, want marmeren meubels hebben nog meer voordelen. Zo vergen ze ontzettend weinig onderhoud. Dat scheelt weer vervelende klusjes tussendoor. En desondanks dat je er weinig omkijken naar hebt, is de levensduur van marmer ook stukken langer dan die van andere meubels! Nu op zoek gaan naar nieuwe meubels van marmer is dus zo gek nog niet.

 

Alle marmeren meubels op één plek

Je kunt ontzettend eenvoudig al je wensen rondom meubels van marmer realiseren bij IndoMarmer. Deze, voornamelijk online, aanbieder biedt je alles waar je mogelijk maar naar op zoek kunt zijn. Is het misschien een marmeren eettafel, salontafel of bijzettafel? Wil je de badkamer een nieuwe look geven met een nieuwe waskom van marmer? Of wil je een kleine marmeren touch aan je woning geven met een lamp, vaas of dienblad? Het kan allemaal en het is ook allemaal beschikbaar. Naast deze wat prominentere voorwerpen kun je ook kiezen voor een kleine toevoeging. Zo kun je de wc bijvoorbeeld verrijken met een marmeren toiletborstelhouder. Bedien je gasten met een luxe kaasplank van marmer. Of bewaar al je favoriete sieraden in een exclusieve sieradenbox van marmer. Kortom: genoeg keuze!

 

Licht, donker, of een leuk patroon

Niet alleen de meubels zijn in veel varianten beschikbaar, ook de kleuren hiervan lopen alle kanten op. Natuurlijk ken je het klassieke zwarte of witte marmer, maar er is nog veel meer. Zo kun je voor allerlei donkere of lichtere tinten kiezen, die perfect aansluiten bij je persoonlijke stijl. Ook het patroon van je marmeren meubels kun je laten passen bij je smaak. Daar waar de ene persoon houdt van een rustiger of terughoudender patroon, kan het voor de ander niet druk en vrolijk genoeg. Waar je ook van houdt, je kunt het allemaal laten regelen.

 

Alle voordelen van marmer op een rij

We bespraken net al kort dat marmer weinig onderhoud nodig heeft en toch lang meegaat. Je nieuwe meubels van marmer zullen niet snel sporen van slijtage vertonen of snel gaan verkleuren. Hier hoef je dus geen speciale middelen voor te gebruiken. Schoonmaken kan eenvoudig met een vochtige doek. Ideaal voor huishoudens waar nogal eens geknoeid wordt: vlekken van koffie of andere dranken trekken niet in bijvoorbeeld je nieuwe marmeren tafel! Dit alles leidt direct tot een meerwaarde voor je woning. Marmer is ontzettend tijdloos en voegt daarom echt wat toe aan je huis, zowel voor nu als voor later. Marmer is dus niet alleen een plus voor je interieur, maar ook voor de waarde van je woning zelf.