Weekjesafari
Woning en Tuin

Eenvoudig een tafel samenstellen die voldoet aan al jouw eisen

Ben je op zoek naar een leuke, nieuwe eettafel die aan al jouw wensen voldoet, maar lukt het je niet om deze te vinden? Heb je het gevoel dat veel tafels op elkaar lijken en kom je maar geen unieke tafel tegen? Stel dan zelf je tafel samen! Door het samenstellen van een tafel weet je zeker dat je een tafel krijgt die voldoet aan al jouw wensen en eisen én dat deze past binnen jouw interieur. Een tafel samenstellen doe je eenvoudig bij een specialist als Concept Table. Dit kun je doen door middel van een configurator waarbij je verschillende opties hebt. Hierdoor creëer je gegarandeerd een unieke eettafel die perfect bij jou past.

Creëer de tafel die perfect past binnen jouw interieur

Wanneer je op zoek bent naar een nieuwe eettafel heb je waarschijnlijk al een bepaald look in je hoofd zitten. Het fijne aan het zelf samenstellen van een tafel is dat je deze look zelf creëert. Kies zelf het tafelblad, onderstel en de afwerking en geef jouw eigen smaak eraan. Alle tafelbladen worden vervaardigd uit hout van Franse eiken. Je hebt hierbij de keuze uit ronde, vierkante en rechthoekige bladen die je ook kunt laten afwerken met verschillende soorten olie, beits of lak. Ook bij tafelpoten heb je genoeg keus. Ga je voor standaard tafelpoten of een middenpoot of kies je iets origineels, zoals een gekruist onderstel? Nadat je een keuze hebt gemaakt, geef je aan welk materiaal je wilt gebruiken. Je hebt ontzettend veel mogelijkheden bij het samenstellen van jouw nieuwe tafel.

Stel eenvoudig jouw droomtafel samen

Bij het samenstellen van een nieuwe tafel kijk je natuurlijk naar wat mooi past binnen jouw interieur, maar ook het budget is belangrijk. Wanneer je zelf een tafel samenstelt, kies jij wat belangrijk is en wat er wel en niet bij hoort. Bij het kopen van een standaard tafel in een winkel kun je dit niet doen. Creëer nu zelf jouw droomtafel die jouw interieur helemaal af maakt. Wanneer je vragen hebt, dan kun je altijd contact opnemen met de medewerkers van Concept Table.

https://www.concepttable.nl/