Weekjesafari
Image default
Woning en Tuin

Goedkope raambekleding voor grote ramen

 Er zijn veel huizen die zijn ontworpen met grote en brede ramen. Ze zijn groter dan de gebruikelijke standaard ramen. Deze ramen zijn verspreid over een groter deel van de muur en geven toegang tot een overvloed aan zonlicht en frisse lucht. Voldoende licht en lucht zorgen voor een positieve sfeer in de kamer en vullen de ruimte met veel energie. Ze zorgen ook voor een onbelemmerd uitzicht op de buitenomgeving. Vanuit het comfort van de woningen kun je genieten van een prachtig uitzicht op de zonsopgang of -ondergang. Deze ramen zijn een lust voor het oog en geven je kamers schoonheid en stijl. Toch vormen grotere ramen ook een uitdaging voor huiseigenaren. Terwijl het zonlicht wordt aangemoedigd en gekoesterd, kunnen overtollig licht en zon voor veel problemen zorgen. De prikkende schittering van de zon kan de ogen irriteren en de slaap en het werk verstoren. De zon bevat schadelijke UV-straling die gezondheidsrisico’s kunnen veroorzaken en ook de inrichting van het huis kunnen beschadigen. Ongefilterd natuurlijk licht is niet welkom. Grotere ramen stellen ook het grootste deel van het huis bloot aan buitenstaanders en brengen de privacy van de huiseigenaren in gevaar. Onafgedekte ramen, met name grotere ramen, veroorzaken ook meer energieverlies. Met al deze factoren in het achterhoofd kan de behoefte aan raamdecoratie niet genoeg worden benadrukt.

Het aankleden van grotere ramen is ook een uitdaging, omdat grotere ramen een groter formaat raambekleding betekenen, wat automatisch de kosten verhoogt. We zijn niet altijd in staat om elke keer weer een substantieel bedrag te investeren in raamdecoratie, waardoor het zoeken naar voordelige binnenzonwering des te belangrijker is. We begrijpen je bezorgdheid en om je te helpen hebben we een aantal van de beste soorten goedkope raambekleding voor je grote ramen op een rijtje gezet. Betaalbare raambekleding betekent niet dat je moet inleveren op stijl of kwaliteit.

Beste goedkope raambekleding voor grote ramen

De keuze van grote soorten raambekleding lijkt misschien beperkt maar dit valt in de praktijk anders uit. Hieronder vind je onze aanbevolen raambekleding die uniek zijn om je grote ramen te accentueren en tegelijkertijd een decoratief tintje te geven aan de rest van het interieur.

Honingraat plisségordijnen:

Door het directe daglicht te blokkeren en de overtollige warmte in de luchtzakken op te vangen, zijn deze plisségordijnen een goede keuze voor je interieur. Honingraat plisségordijnen zijn verkrijgbaar in verschillende stof soorten en alle materialen bieden een bepaalde hoeveelheid licht om binnen te laten met behoud van de privacy. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en textuuropties en door ze op de juiste manier aan te passen, krijg je een naadloze uitstraling op de ramen. De extreme veelzijdigheid, functionaliteit en betaalbaarheid van deze soort raambekleding maken ze een onmisbare keuze voor je interieur.

Plisségordijnen met een enkele plooi:

Deze plisségordijnen zijn een andere goede keuze om je kosten te drukken. Enkel geplooide plisségordijnen zijn perfect als je een helder en geplooid ontwerp op de grote ramen wilt maken, en een designwaardige uitstraling voor je ruimte wilt creëren. Blokkeer het overtollige zonlicht en andere ongewenste stralen die door deze ramen komen en zorg tegelijkertijd voor de privacy. Ze zijn verkrijgbaar in de verschillende stoffen en kleurmogelijkheden om je interieur er verbluffend en buitengewoon uit te laten zien. En het beste nieuws is dat ze meer dan betaalbaar zijn. Stijl je ramen dus voor weinig geld. 

Rolgordijnen:

Rolgordijnen zijn een populaire keuze uit tientallen jaren vanwege hun uniciteit en eenvoud. Met verschillende stoffen, texturen en kleuren doen deze tinten het uitstekend op je grote ramen. De verschillende stof soorten zijn verduisterend, lichtdoorlatend en transparant die je helpen je kale ramen aan te kleden zonder dat je er meer voor hoeft te betalen en die ongelofelijke voordelen bieden.

Verticale jaloezieën:

Verticale jaloezieën zijn de beste keuze voor grote ramen en glazen deuren. Ook zijn ze zeer geschikt als raambekleding voor schuifpuien. Door het verstellen van de lamellen wordt het binnenkomende zonlicht en de energiezuinigheid geregeld, terwijl de privacy wordt verbeterd. Ongelooflijke functionaliteit en bedieningsgemak maken ze een unieke keuze voor grote ramen. Verkrijgbaar in verschillende kleuren en materialen om je esthetiek een perfecte transformatie te geven. Verticale jaloezieën zijn verkrijgbaar in vinyl, stof en andere materialen en je kunt de lamellen die het beste bij je budget past kiezen. 

De bovengenoemde goedkope soorten raamdecoratie zijn zeer geschikt voor grote ramen. Al deze goedkope raambekleding is geweldig als je een goede kwaliteit wilt voor een lagere prijs. Kijk goed naar de eigenschappen van de producten voordat je de uiteindelijke beslissing neemt, want dit kan je een grote besparing opleveren. Voor meer informatie of advies kun je contact opnemen met een specialist.

 

 

https://www.raamdecoratie.com