Weekjesafari
Woning en Tuin

Maatwerk voor een prachtig nieuw interieur

Op het gebied van interieur is maatwerk de nieuwste trend. Geen standaard meubels meer die u bij iedere groothandel vindt, maar meubelstukken die speciaal voor u gemaakt zijn. Kasten met de perfecte afmetingen, banken in de ideale kleur en stoelen die nauwkeurig zijn afgesteld op uw lichaamsbouw. De prijs is niet belangrijk, het gaat om kwaliteit. In een interieur dat volledig aan u en uw gezinsleden is aangepast, voelt u zich pas echt thuis. Of denk eens aan hoe productief u en uw medewerkers zullen werken in een omgeving die geheel is afgestemd op jullie werkprocessen? Op maat gemaakte werkplekken bieden optimaal comfort en gebruiksgemak. Daar kan geen enkele webshop of groothandel tegenop.

Voor ieder interieur het beste maatwerk

Of u nu uw keuken, woonkamer, kantoor of een ander vertrek van een nieuw interieur wil voorzien, maatwerk bij een interieur geeft altijd het beste resultaat. Zeker als u een expert inschakelt die veel ervaring heeft met hout. Neem bijvoorbeeld Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur in Goes. Dit bedrijf produceert en legt al sinds 1987 diverse parketvloeren. Sinds enige tijd adviseert, ontwerpt en realiseert dit bedrijf ook complete interieurs op maat. Denk bijvoorbeeld aan kasten en winkelinterieurs, maar ook multifunctionele bedrijfskantines en keukens van reclaimed hout behoren tot de mogelijkheden. Geen enkel project is te gek voor dit bedrijf.

Maak de ruimte af met de ideale vloer

Naast een op maat gemaakt interieur, is het ook fijn een nieuwe houten vloer te laten leggen. Kies ook hier voor maatwerk, zodat de vloer perfect past bij uw interieur. Bij Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur heeft u volop keus uit parketvloeren en ook vloerverwarming en geluidsisolatie zijn mogelijk. Zo krijgt u helemaal een comfortabel huis of bedrijfspand en doet u helemaal mee met de maatwerktrend. Heeft u vragen of wilt u meer informatie? Neem dan contact op met Van den Dongen Parket en Maatwerkinterieur of bezoek de showroom.

https://www.vddongen.nl/