Weekjesafari
Society / Holidays

All over Tours: luxe reizen naar unieke bestemmingen

Een standaard vakantie, hutje mutje op het strand? Dan kun je beter niet aankloppen bij All over Tours. Ben je toe aan een unieke reis, geheel op maat? Weg van de massa en genieten van luxe? Dan ben je bij All over Tours aan het juiste adres.

All over Tours levert topvakanties naar landen als Fiji, Laos, Zambia, Chili, Malawi en Nieuw-Zeeland. We geven een voorbeeld: een rondreis Mauritius

Mauritius is een eilandstaat in de Indische Oceaan. Het ligt ten oosten van het vasteland van Afrika en ten oosten van Madagaskar. Het klimaat is aangenaam, de temperaturen blijven gedurende het gehele jaar boven 18 graden. Juli tot en met november worden tot de droge maanden gerekend.

Mauritius kenmerkt zich door witte stranden, een prachtige natuur, luxe hotels en gastvrije bewoners. Veel pasgetrouwden kiezen voor Mauritius als huwelijksreisbestemming.  Dit zijn zaken die op het programma kunnen staan als je kiest voor de All over Tours-trip naar Mauritius:

  • een wandeling door het keteldal Cilaos;
  • een excursie langs het spoor van Indiase migranten;
  • diverse boottochtjes.

Je zult enkel overnachten in eersteklas, kleinschalige resorts. Geniet van verborgen parels en laat je verwennen!

Vietnam? Jazeker!

Wil je genieten van de mooiste plekken in zuidoost Azië? Kies dan voor een luxe rondreis Vietnam. Met All over Tours kun je rekenen op unieke rondreizen en authentieke verblijven. Doe het anders dan de massa en maak kennis met het echte Vietnam. Wat dacht je van: 

  • een bezoek aan lokale markten en kleurrijke bergstammen;
  • een wandeling langs rijstvelden en watervallen;
  • een cruise langs Halong Bay.

Als jij zelf suggesties hebt, geef ze vooral door aan All over Tours. Er wordt serieus naar de mogelijkheden gekeken en zoveel mogelijk rekening gehouden met jouw wensen. Op een bezoek aan hoofdstad Hanoi mag je zeker rekenen. En ook zul je de prachtige natuurparken niet overslaan.
 

Wist je dat…

De Vietnamese taal een zogenoemde toontaal is? Ze bevat zes tonen. Dit betekent dat ieder woord en zelfs iedere lettergreep op zes manieren kan worden uitgesproken. Elke toon heeft zijn eigen teken. Er zijn overigens wel verschillen in zowel woordenschat als uitspraak tussen het noorden en het zuiden van Vietnam. Naast Vietnamees wordt er steeds meer Engels gesproken in Vietnam. Wat religie betreft, hebben zowel het boeddhisme, confucianisme, katholicisme als lokale geloven aanhang in Vietnam. Wil je meer weten over een vakantie richting Vietnam? Neem snel een kijkje op de site van All Over Tours.

https://www.allovertours.nl/