Weekjesafari
Society / Holidays

Den Haag Activity Company

Wil je graag een bedrijfsuitje organiseren in de Haagse binnenstad? Bij Den Haag Activity Company kan je zeer veel verschillende uitjes doen. Denk aan groepsquizes, actievolle wedstrijden, evenementen op het strand of in de kroeg. Zo kan je spannende breinbrekende puzzels oplossen in een Escape Room of kan je daden oplossen als rechercheur in een Nederlandse CSI.

Daarnaast kan je bij Den Haag Activity Company vele workshops volgen. Van dansen, tot koken, tot het leren bespelen van een muziek. Of wil je liever een uitje dat zich richt op de gezelligheid dan kan je een dag met je vrienden en collega’s door de grachten van Den Haag in een sloep. Indien je meer van een feestje houdt kan Den Haag Activity Company een partyboot voor jou en je vrienden regelen.

Bedrijfsuitjes regelen

Als je een bedrijfsuitje wilt doen dat zich richt op teambuilding dan kan je een van onze op teambuilding georiënteerde groepsactiviteiten doen. Zo kan je bij Den Haag Activity Company meedoen aan een heuse Expeditie Robinson of een Expeditie Poolcirkel waar je het tegen elkaar en met elkaar opneemt tegen je collega’s en vrienden. Doe aan Archery Tag en beschiet elkaar met pijl-en-boog in een hilarisch trefbalachtig spel.

Doe jouw groep liever aan bierdrinken en praten dan zijn er nog talloze andere bedrijfsuitjes waarbij je quizes kunt doen zoals de Pubquiz of kan je laten zien of je Nederland werkelijk kent in “Ik hou van Holland”. Daarnaast kan je het ook serieus aanpakken en een van onze vergaderarrangementen van Den Haag Activity Company voor jouw bedrijf regelen.

Vergaderarrangementen

Kies voor een van onze professionele vergaderarrangementen waar je naast een dagje uit ook kunt vergaderen. Met professioneel materiaal kan je jouw verhaal met draadloze microfoons, een beamer met scherm en kan je naar hartelust gebruik maken van onze wifi. Dit kan afgesloten worden met een sportieve of gezellige dag. Voor al onze mogelijkheden kan je terecht op de website van Den Haag Activity Company.

 

http://www.denhaag.activitycompany.nl/