Weekjesafari
Image default
Society / Holidays

Foute kersttruien op kantoor

Bij kerst kan natuurlijk kan de Foute kersttrui niet ontbreken. De foute kersttruien is in Nederland ontstaan door de organisatie Save the Childeren, waar ze op de foute kersttruiendag hopen de kinderen te helpen, doormiddel van warme kleding. Deze kinderen wonen in oorlogsgebieden of in armoede, waarbij ze weinig tot nihil geld hebben om warme kleding te dragen. Daarnaast fleurt het de boel ook een beetje op, als je zo’n gekke kerstrui doneert. Maar nu de vraag: “durf jij om een foute kersttrui te dragen naar werk?” Kerst nadert als snel en de laatste weken zijn al ingegaan. De eerste kerstkaarten, relatiegeschenken en kerstversiering verschijnen al rustig in het kantoor. Echter, mag de kersttrui gedragen worden op kantoor? Ga jij hem deze kerst dragen?

Steeds meer Nederlandse bedrijven kiezen ervoor om mee te doen aan de foute kerstruiendag. Dit resulteert in collega’s die ieder jaar een competitie hebben om in de foutste kerstrui op kantoor te verschijnen. Vaak wordt er een groepsfoto gemaakt en door een jury uitgekozen wie de gekste aan heeft. De jury beloond dan degene met eeuwige roem en een kerstcadeautje. Ook kan deze trui worden gedragen op een kerstborrel, tenzij er natuurlijk een formele dresscode plaatsvind. Kijk wel uit! Niet ieder bedrijf vindt het leuk dat je een kersttrui aan hebt. Dit door hun kleding regels. Bijvoorbeeld een accountancy bedrijf, wilt vaak dat je in nette kleding verschijnt. 

Je hebt vele verschillende Foute kersttruien beschikbaar. Wil je een kerstrui met een eland erop of een gekke trui met Darth Vader. Je kan het zo gek niet bedenken en het bestaat. Je kunt er ook voor kiezen om je eigen te maken door een simpele rode of zwarte trui te kopen waarbij je versieringen van je boom gebruikt om het op te vrolijken.

Dus durf jij om uit je comfortzone te stappen en naar je werk een kersttrui te dragen?

https://www.uglyxmas.nl/nl_nl/

Gerelateerde artikelen

Verschillende bitjes voor je schroeven

Bedrijfstaken uitbesteden

Online een poster maken was nog nooit zo leuk