Weekjesafari
Society / Holidays

Overnachten in het oosten van Overijssel

Wil je graag een keer een bezoek brengen aan de mooiste regio van Nederland? Je bent meer dan welkom in Overijssel. Landgoed de Wilmersberg ligt in het hart van Twente. Veel mensen onderschatten deze streek, maar er valt veel meer te beleven dan je in de eerste instantie zou verwachten. Het prachtige landgoed, de bijzonder architectuur en het vele groen zullen je zeker bevallen. Of je nou dol bent op ontspanning, spa en beauty of juist actie en sport? Je zit in Overijssel helemaal goed.

Beauty en spa

Kom je naar het oosten van Nederland om lekker tot rust te komen? Boek dan een hotel Overijssel en ontdek wat deze regio jou allemaal te bieden heeft. Een beauty en spa hotel beschikt over vele heerlijke faciliteiten waardoor je helemaal tot rust komt. Denk aan een massage, een verwarmd zwembad en een sauna. Even helemaal nergens aan denken en je hoofd leeg maken. Lekker ontspannen en al je stress vergeten. Het is daarnaast ook heerlijk om een wandeling te maken door de prachtige natuur in de regio.

Actie en spanning

Hou je er niet van om stil te zitten? Ook dan zit je helemaa goed in Overijssel. Deze bruisende provincie heeft genoeg activiteiten te bieden. Maak een wandel- of fietstoch door de groene omgeving of breng een bezoekje aan de tennis- of golfbaan om een balletje te slaan. Daarnaast vind je meer sportlocaties en mooie dorpjes die zeker het bezoeken waard zijn.

Boek een arrangement

Wil je graag een bezoek brengen aan landgoed de Wilmersberg in de lutte? Boek dan een passend arrangement en geniet van een paar daagjes vakantie in eigen land. Compleet verzorgd en tegen een goede prijs. Waar wacht je nog op? Tot snel in de Lutte, Overijssel.

https://www.wilmersberg.nl/